Lediga tjänster inom VMMF

Västra Mälardalens Myndighetsförbund (VMMF) är ett kommunalförbund med Arboga och Kungsörs kommuner som medlemmar. Förbundets uppgifter är att utföra kommunernas uppgifter inom miljö- och hälsoskyddsområdet samt uppgifter inom plan- och bygglagens område. Förbundet ansvarar också för kommunernas energirådgivning.

Miljö- och hälsoskyddsinspektör med inriktning livsmedel

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är kontroll, tillsyn och handläggning inom livsmedelsområdet. Tillsyn inom områdena folköl, tobak och receptfria läkemedel ingår också.

Arbetet innebär främst att planera och genomföra kontroller, skriva rapporter och beslut samt följa upp avvikelser. I arbetet ingår också att lämna råd och upplysningar. Arbetet är självständigt men du arbetar i nära samarbete med övriga på miljö- och hälsoskyddsenheten. Detta för att ha samsyn samt uppnå en hög kvalitet med professionell och rättssäker handläggning.

Kvalifikationer

Vi söker dig med universitets/högskoleutbildning inom miljö- och hälsoskyddsområdet eller annan universitets/högskoleutbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Du har tidigare arbetat som miljö- och hälsoskyddsinspektör och har erfarenhet av myndighetsutövning inom livsmedelsområdet. Du är van att jobba i digitala miljöer.

Du har god samarbetsförmåga och är bra på att arbeta självständigt. Du kan planera, organisera och utföra arbetet på ett effektivt och rättssäkert sätt. Helhetstänk och förmåga att följa ett projekt från idéstadiet till slutförande är bra egenskaper.

Arbetet förutsätter att du har god förmåga att möta människor i olika situationer och kan formulera dig väl i både tal och skrift. Att arbeta som inspektör innebär många kontakter med verksamhetsutövare, myndigheter och allmänhet varför stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kökort B (manuell).

Villkor

Tillsvidare, heltid.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Lön

Fast lön. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Kontakt

Förbundschef Eva Carlstedt Ståhl
0589-67 02 51eva.stahl@vmmf.se

Enhetssamordnare Maria Frejhed
0589-67 02 62maria.frejhed@vmmf.se

Ansökan

Sista ansökningsdag 2024-05-24.

Ange referens "Livsmedel" i din ansökan.

Vi tar emot ansökan via:
miljo.bygg@vmmf.se

eller

Västra Mälardalens Myndighetsförbund
Box 19
732 21 ARBOGA

Vid all rekrytering tillämpar vi Arboga kommuns likabehandlingsplan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Förbundets kontor är förlagt till Arboga i trevliga lokaler i Högskolecentrum, nära Arboga järnvägsstation. Arboga har goda pendlingsmöjligheter med tåg (25 min från Örebro, 30 min från Västerås och 25 min från Eskilstuna). Förbundets kontor har två enheter, miljö- och hälsoskyddsenheten och bygglovenheten samt en central administration. Totalt har förbundet 18 anställda och alla har egna kontor.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Senast uppdaterad:

Kontakt

Västra Mälardalens Myndighetsförbund

Besöksadress:
Gunnarsrovägen 2, Arboga

Postadress:
Box 19, 732 21 Arboga

Öppettider
måndag-fredag: 9.00-12.00 och 13.00-15.00
Alla röda dagar har kontoret och växeln stängt.
Dag före röd dag stänger vi 12.00.

Ansök eller komplettera dina ärenden enkelt i våra e-tjänster. De hittar du på:e-tjänster

Det går att lämna handlingar i vår brevlåda som sitter bredvid ingången på Gunnarsovägen 2 i Arboga.